Qui som?


Som una escola en constant reflexió cap a la millora i la innovació.

Basem la nostra metodologia en la creença de que l'alumne/a aprèn de manera significativa quan es tenen en compte els seus interessos i motivacions.

Somos una escuela en constante reflexión hacia la mejora y la innovación.

Basamos nuestra metodología en la creencia de que el alumno/a aprende de forma significativa cuando se tienen en cuenta sus intereses y motivaciones. 

Com s'aprèn?


Som conscients de que s'aprèn més fent, debatent i exposant que, simplement, escoltant. Per això, proposem cada vegada més activitats manipulatives i experimentals, més debats i exposicions, que situacions en les quals l'alumne/a, únicament, escolta. 

Somos conscientes de que se aprende más haciendo, debatiendo y exponiendo que, simplemente, escuchando. Por eso, proponemos cada vez más actividades manipulativas y experimentales, más debates y exposiciones, que situaciones en las que el alumno/a, únicamente, escucha. 

Les famílies


Fomentem la participacio i la implicació de les famílies en les activitats de centre i/o d'aula perquè sabem que junts, escola i família, formem el millor equip per acompanyar a l'alumnat en el seu desenvolupament integral. 

Fomentamos la participación y la implicación de las familias en las actividades de centre y/o de aula porque sabemos que juntos, escuela y familia, formamos el mejor equipo para acompañar  al alumnado en su desarrollo integral.

La comunitat educativa


Quan les accions realitzades pels alumnes influeixen en el seu entorn, s'afavoreix la seva implicació amb el seu barri, amb el seu poble. De la mateixa forma, es fomenta la participació de tota la comunitat educativa en la vida del centre.

Cuando las acciones realizadas por los/las alumnos/as influyen en su entorno, se favorece la implicación con su barrio, con su pueblo. De la misma forma, se fomenta la participación de toda la comunidad educativa en la vida del centro.

El teu fill/a comença el cole?


L'equip de mestres d'Infantil ens explica, amb molta cura, com seran els primers mesos a l'escola dels alumnes de 3 anys, mitjançant la primera situació d'aprenentatge que viuran a l'escola: "Creem la nostra aula". 

El equipo de maestras de Infantil nos explica, con mucho cariño, cómo serán los primeros meses de en el cole de los/las alumnos/as de 3 años, mediante la primera situación de aprendizaje que vivirán en el cole: "Creamos nuestra aula".